top of page

Motorkerékpár alkatrész, kiegészítő és célszerszám kereskedelem.

Néhány forgalmazott termékünk:

SSL11411s_edited.jpg

Carbtune II.

Szinkronteszter

Négyütemű, (ritkábban kétütemű) többhengeres motorok karburátorainak összehangolására szolgáló műszer. Robosztus kivitele gyakorlatilag meghibásodás mentessé teszi, használatához nem szükséges külön állványzat, a kormányon függesztve is használható.

Colortune 

Üvegtestű gyertya 

12, 16, 14 mm menetátmérőkkel, egyenként, vagy 4 gyertyás készletekben is kapható. Lehetővé teszi, hogy a karburátor beállítása az égéstérben elégő benzin lángjának a színe alapján történjen. Segítségével a motor legkisebb fogyasztásra, vagy a maximális teljesítményre is beállítható

colortune in action_edited.jpg
pla_edited.jpg

Plastigauge

Hézagmérő műanyag szál

Ez a "szerszám" nem más, mint egy nagyon vékony és puha műanyag szál, amellyel a motorban található siklócsapágyak működési hézaga néhány másodperc alatt megállapítható. Egy csomagban 10 szál található, egy szál egy négyhengeres motor teljes ellenőrzésére elegendő.

Slime Tubeless

Defektgátló folyadék

űködése igen egyszerű: a betöltött folyadék egyenletesen eloszlik a gumifal belsejében. Defekt esetén a külsőn vagy a belsőgumin keletkezett sérülésen (többnyire szúrt lyuk) kiáramló levegő magával viszi a defektgátló folyadékot és az eltömíti a sérülést.

slime_defektgatlo_folyadek_motorhoz_2_kerekbe.jpg
bottom of page