top of page
Alkatrészgyártás és tervezés

Biztosan előfordult már Önnel is, hogy szüksége volt valamilyen alkatrészre, de csak nagyon drágán jutott hozzá, vagy nem is volt, és heteket, hónapokat kellett várnia a motorozással. Ezt a problémát oldjuk meg a keresett tartozék legyártásával. 

Az alkatrészek elkészítését minden esetben körültekintő tervezési eljárás előzi meg. Ez nem csak a mechanikai igénybevételek figyelembevételére terjed ki, hanem az áramlástani és a motorikus folyamatok is modellezhetők akár 2, akár 4 ütemű motorban.

A lehetőségeknek csak a képzelet szab határt!

100_3467.JPG

Egyedi alkatrészek

Forgattyús tengelyek és minden más

Ha a megálmodott alkatrész eredetileg nem is létezik akkor érdemes az egyedi gyártáson gondolkozni. Az ilyen problémákat speciális gyártási lehetőségeink segítségével oldjuk meg. A legkomplexebb és legnagyobb igénybevételű forgattyústengelyeken át az egyszerű szívócsonkok elkészítéséig mindenben örömmel állunk rendelkezésükre!

Műszaki tervezés

CAD-CAM-CAE-CFD

Az egyes speciális tervezői szoftver-rendszerek egymásba ágyazottak. Ennek köszönhetően az alkatrészek tervezésekor az adott szerkezetben fellépő erőhatásoknak megfelelő szilárdságú, rugalmasságú, formájú stb. tulajdonságú részegységek vagy akár komplett motorkerékpár is tervezhető.

hajtokar_tehelve_von_mises_deform.jpg
bottom of page