Alkatrészgyártás és tervezés

Biztosan előfordult már Önnel is, hogy szüksége volt valamilyen alkatrészre, de csak nagyon drágán jutott hozzá, vagy nem is volt, és heteket, hónapokat kellett várnia a motorozással. Ezt a problémát oldjuk meg a keresett tartozék legyártásával. 

Az alkatrészek elkészítését minden esetben körültekintő tervezési eljárás előzi meg. Ez nem csak a mechanikai igénybevételek figyelembevételére terjed ki, hanem az áramlástani és a motorikus folyamatok is modellezhetők akár 2, akár 4 ütemű motorban.

A lehetőségeknek csak a képzelet szab határt!

100_3467.JPG

Egyedi alkatrészek

Forgattyús tengelyek és minden más

Ha a megálmodott alkatrész eredetileg nem is létezik akkor érdemes az egyedi gyártáson gondolkozni. Az ilyen problémákat speciális gyártási lehetőségeink segítségével oldjuk meg. A legkomplexebb és legnagyobb igénybevételű forgattyústengelyeken át az egyszerű szívócsonkok elkészítéséig mindenben örömmel állunk rendelkezésükre!

Műszaki tervezés

CAD-CAM-CAE-CFD

Az egyes speciális tervezői szoftver-rendszerek egymásba ágyazottak. Ennek köszönhetően az alkatrészek tervezésekor az adott szerkezetben fellépő erőhatásoknak megfelelő szilárdságú, rugalmasságú, formájú stb. tulajdonságú részegységek vagy akár komplett motorkerékpár is tervezhető.

hajtokar_tehelve_von_mises_deform.jpg